Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Hoorn

Tempo-Team uitzendbureau Hoorn

Hi, welkom bij Tempo Team Hoorn! Wat leuk dat je onze pagina bezoekt! Wist je dat onze vestiging ook heel gemakkelijk te bezoeken is? Je vindt ons nabij het centrum van Hoorn. We zijn gemakkelijk te bereiken met het ov, want onze vestiging zit vlakbij station Hoorn (aan de kant van het ziekenhuis). Je auto parkeren bij onze vestiging gaat helaas niet, maar goed nieuws; bij onze buren, de Albert Heijn, kun je 1,5 uur gratis parkeren.

Werkplezier bij Tempo-Team Hoorn

Bij Tempo Team Hoorn vinden wij plezier in je werk belangrijk. En plezier in je werk betekent een baan die bij je past! Hoe wij dat doen? Dagelijks besteden wij veel tijd aan het uitbreiden van onze kennis van de bedrijven in de buurt. En met jou voeren we een uitgebreid intakegesprek en luisteren we naar jouw wensen en behoefte, zodat we voor jou de juiste werkplek vinden. Wist je trouwens, dat wij naast flexibele banen ook in vaste banen bemiddelen?

De vacatures bij Tempo-Team Hoorn

In Hoorn hebben wij twee verschillende afdelingen: pool (oproep) en MKB (vaste baan). Ben je op zoek naar een flexibele baan, bijvoorbeeld naast je studie of andere werkzaamheden, of vind je het gewoon fijn om je eigen tijd in te delen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij Paula Broederz of Menno Vreijsen van onze pool afdeling, zij helpen jou graag verder! Ben je op zoek naar vastigheid of een wat langere opdracht? Dan helpen de collega’s van de MKB afdeling jou graag verder: Alaine Sluijs, Maarten Demaret & Michael Bos.

 Je kunt in Hoorn terecht voor een baan in de productie, bijvoorbeeld als inpakker of assemblagemedewerker,  in het magazijn, bijvoorbeeld als orderpicker of heftruckchauffeur, maar ook voor administratieve functies, zoals administratief of financieel medewerker en sportieve functies: als lesgever of toezichthouder in het zwembad. Natuurlijk bemiddelen wij ook in andere banen, bel ons daarom vooral om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact met Tempo-Team Hoorn

Onze collega’s van de pool afdeling kun je mailen: planbureaudistrict30@tempo-team.nl of telefonisch bereiken: 0229-543400

Onze collega’s van de MKB afdeling kun je mailen: regiohoorn@tempo-team.nl of telefonisch bereiken: 0229-217247

Maelsonstraat 28

  • 0229-217247
  • 1624NP Hoorn
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!