Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Hoorn

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures in Hoorn

 

Maelsonstraat 28

 • 0229-217247
 • 1624NP Hoorn
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Yes! Tijd voor een (nieuwe) baan? Wij helpen je!

Een nieuwe baan staat op jouw radar, en de zoektocht is begonnen. Wat vind jij belangrijk? Vaste of flexibele werkdagen? Een fijne sfeer op de werkvloer? Genoeg om over na te denken. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Bij Tempo-Team staan we klaar om je te helpen bij jouw zoektocht. Online of bij ons op de vestiging, wat jij prettig vindt! Nieuwe baan gevonden? Mooi! En ook dan zijn we er nog steeds voor je. Jouw eigen contactpersoon staat paraat om je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en bij al jouw vragen. Fijn he! Samen gaan we voor jour droombaan ✨

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Hoi, welkom bij Tempo Team Hoorn! Wat leuk dat je onze pagina bezoekt! Wist je dat onze vestiging ook heel gemakkelijk te bezoeken is? Je vindt ons nabij het centrum van Hoorn. We zijn gemakkelijk te bereiken met het ov, want onze vestiging zit vlakbij station Hoorn (aan de kant van het ziekenhuis). Je auto parkeren bij onze vestiging gaat helaas niet, maar goed nieuws; bij onze buren, de Albert Heijn, kun je 1,5 uur gratis parkeren.

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0229-217247

 • Welke vacatures kan ik vinden in Hoorn?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratie, logistiek en sportieve functies zoals lesgever of toezichthouder in het zwembad. Natuurlijk bemiddelen wij ook in andere banen. Bel ons daarom vooral om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Alle vacatures in hoorn

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Hoorn