Commercieel medewerker gezocht! Zo vind je snel nieuw verkooptalent

Zoek je een nieuwe commercieel medewerker? Dan heb je geluk: wij hebben ze voor je! Wij weten wat er nodig is voor die ene commercieel medewerker die jouw verkopen door het dak laat gaan. Met onze hulp staat die topper zo bij je op de stoep. Bekijk hieronder hoe wij commercieel medewerkers vinden, plaats je vacature gratis online en wij doen de rest. Gas erop! Handig: als je ons telefonisch spreekt, regelen we ook meteen toegang tot je online omgeving in Mijn Tempo-Team. Hier zie je 24/7 een mooie selectie aan kandidaten! Liever zelf aan de slag? Ook dan vind je hier superhandige recruitment tips die je verder helpen.

Liever meteen even bellen? šŸ‘‡ Dat kan op 020-3057798.

Plaats direct je vacature Bel ons meteen!

Of plan een terugbelverzoek in.

Op deze pagina: 

Hoe makkelijk vind je op dit moment commercieel talent?

Arbeidsmarkt De arbeidsmarkt voor commercieel medewerkers is gemiddeld tot krap: er vissen meer werkgevers naar commercieel talent. šŸ˜‰ Vooral in de Randstad staan veel vacatures open.
Aantal kandidaten in onze database Bij ons staan meer dan 60.000 medewerkers ingeschreven met het profiel van een commercieel medewerker of een gerelateerde functie. Goede kans dus dat jouw nieuwe collega hiertussen zit!
Opleiding en uren Opleiding en uren. Een commercieel medewerker heeft minstens een mbo-opleiding afgerond. Meestal gaat dit om een functie van 32 tot 40 uur of 24 tot 32 uur.
Salaris Het gemiddelde salaris voor een commercieel medewerker ligt tussen de ā‚¬ 11,50 tot ā‚¬15,00 per uur. Vaak komen hier nog wel bonussen bovenop. Zo berekenen wij de kosten voor jou!
Voorkeuren Commercieel medewerkers vinden salaris, werksfeer en een vast contract erg belangrijk in de baankeuze. Maar ook plezier in het werk, de juiste balans tussen werk en privƩ en financiƫle onafhankelijkheid wegen ook mee in de keuze voor een werkplek.
Vergelijkbare functies

Misschien ben je ook wel op zoek naar een: 

 • salesmedewerker; 
 • retentiemedewerker; 
 • accountmanager; 
 • commercieel medewerker binnendienst, outbound; 
 • commercieel klantenservicemedewerker; 
 • callcentermedewerker outbound; 
 • telefonisch salesmedewerker, salesmedewerker; 
 • klantbehoudmedewerker; 
 • ...of een andere functie waarvoor je een commerciĆ«le topper nodig hebt! 

Ben je op zoek naar een commercieel medewerker inbound? Check dan hoe wij medewerkers klantenservice vinden. Meteen gebruikmaken van onze database met meer dan 60.000 potentiĆ«le kandidaten? Plaats je vacature helemaal gratis en we zoeken met je mee!

Plaats je vacature

De do's en dont's voor het werven van commercieel medewerkers

Zo vinden wij jouw commercieel medewerker!

Goede verkoopskills zijn het allerbelangrijkste voor een commercieel medewerker. Wij snappen welke vaardigheden een goede verkoper heeft! Onze kandidaten bereiden zich als geen ander voor en weten zich in te leven in je klant. Een goede verkoper luistert 80% en praat 20% van de tijd. We selecteren dus ook op observatievermogen.

En verder kijken we naar:
Communicatie: natuurlijk is het fijn als je commercieel medewerker een beetje sociaal is. Smalltalk? Daar draaien onze commercieel medewerkers hun hand niet voor om. Hierdoor is jouw product zĆ³ verkocht!
Flexibiliteit en stressbestendigheid: elke dag is anders. Dat is gelukkig geen probleem voor onze commercieel medewerkers: zij zijn altijd flexibel en stressbestendig!
Klantgerichtheid: bij onze commercieel medewerkers is je klant in goede handen. Daar zorgen wij wel voor! De klant staat altijd op 1.
Kennis van klantenservice en digitale systemen: commercieel medewerkers werken veel met digitale systemen. Daarom selecteren we ook op kennis van de digitale wereld. Wel zo handig!
Doorzettingsvermogen: opgeven komt niet in hun woordenboek voor. Wij snappen hoe moeilijk het is om na 10 keer nee de 11e keer weer net zo enthousiast voor die ja te gaan! Daarom testen we onze kandidaten om te kijken of ze echt doorzettingsvermogen in huis hebben. Dat is nog eens aanpakken!
Gunfactor: dit is onze minst concrete eis, maar misschien wel de belangrijkste! Wij snappen dit als geen ander en letten erop.

Vacaturetekst live en dan.. achterover leunen? Echt niet! Gezien de schaarste van dit profiel is in actie komen super belangrijk! Dat wij 60.000 kandidaten in onze database hebben zitten komt omdat we Ɣltijd proactief werven op deze belangrijke doelgroep. En zit jouw nieuwe collega er nog niet tussen? Dan zetten we een extra stapje bij. Wat doen we om jouw kandidaat te vinden?

šŸ‘‰Sociale media: wij bereiken maandelijks meer dan 400.000 mensen via onze social kanalen

šŸ‘‰Searchen: onze recruiters zijn pro in het vinden van de beste kandidaat via bijvoorbeeld Monsterboard, Werk.nl en Jobbird en LinkedIn.
šŸ‘‰Topwerkgeverspagina: niets is leuker dan voor een goede werkgever te werken. En hoe wij dat de kandidaten laten weten? Door onze topwerkgeverpaginaā€™s!
šŸ‘‰Videotures: hoe leuk is het om bij jou te werken? Nou, zo leuk! Met onze videotures geven we kandidaten een inkijkje in hun toekomstige werkplek. Check hier de videotures

Liever zelf doen? 
Een commercieel medewerker vind je niet vanzelf. Daarom hebben wij de recruitment Big Five voor je op een rijtje gezet!
Stap 1: ZĆ³ bepaal jij de juiste functie-eisen voor jouw functieprofiel
Stap 2: Schrijf in 6 stappen een wervende vacaturetekst
Stap 3: ZoekstrategieĆ«n om de beste match te vinden!
Stap 4: Kies de meest geschikte kandidaat
Stap 5: Werknemer gevonden? Tijd voor de onboarding!

Voor deze werkgevers werven wij commercieel medewerkers

Onze opleidingen en trainingen voor commercieel medewerkers:

Om jouw nieuwe collega  een vliegende start te geven bieden we opleidingen en trainingen aan. Op ons platform Mijn Groei in Mijn Tempo-Team kan iedereen die bij ons aan het werk is allerlei gratis trainingen volgen, zoals:

 • Gesprekstechnieken
 • Adviserend verkopen
 • Koude acquisitie voor warme mensen
 • BeĆÆnvloeden
 • Survivalgids voor verkopers

Commercieel medewerker gezocht? Zo berekenen we de kosten!

We vinden je nieuwe collega in no-time! Binnen 24 uur nemen we contact met je op en helpen we je verder. Maar natuurlijk ben je ook benieuwd naar de kosten. De prijs hangt af van de schaarste op de arbeidsmarkt, het bruto salaris van je nieuwe medewerker en de regio. Lees hier hoe de kosten bepaald worden! Plaats je vacature snel: na het plaatsen van de vacature laten we je direct zien hoeveel het gaat kosten! 

Plaats je vacature

Op zoek naar nieuw personeel? Geef je vacature aan ons door!

Heb je personeel nodig, maar geef je dit graag uit handen? Tempo-Team regelt het voor je! Geef je vacature door en wij nemen snel contact met je op,

Heb je een vraag? Anne staat voor je klaar!

Anne Maas

Vrolijke klantconsultant