Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Gouda

Tempo-Team uitzendbureau Gouda

De vestiging Gouda is uiterst bereikbaar! Slechts op 2 minuten afstand van de afrit Gouda vanaf de A12. Kom je met de bus? Geen probleem! Deze stopt tegenover de vestiging. Gelegen op 4 hoog heeft het pand uitzicht op de Gouwe. Het ruime pand heeft verschillende ruimtes om rustig meetings en intakes te houden. 

Werkplezier bij Tempo-Team Gouda

Work hard, play hard. Op de vestiging Gouda is er ruimte voor een potje tafeltennis of een gezellige lunch aan de kantinetafel. Dit is hard nodig om op te kunnen laden van het harde werk: samen de schouders eronder om de beste resultaten neer te zetten voor flexwerkers en klanten! 

Wij hebben de expertise om samen te kijken naar baankansen. Kom eens langs als je een leuke vacature hebt gezien of om gewoon samen te sparren over de mogelijkheden! Let op: probeer wel altijd even te bellen om een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat er tijd genoeg is om een goed gesprek te voeren. 

De vacatures bij Tempo-Team Gouda

Vanuit gouda hebben wij de meeste vacatures open staan in de productie, logistiek en administratie. We beperken ons echter niet alleen tot deze sectoren: kom eens binnen om te bespreken wat wij in ons huidige aanbod hebben! 

Contactgegevens en openingstijden

Met de auto ben je zo bij ons! Geen moeilijke binnenstad: gewoon de snelweg af en je staat op onze parkeerplaats. De bus stopt echter ook voor de deur. 

Maandag tot en met Vrijdag tussen 8:30 en 17:30. We zijn te breiken op het mailadres: marktmidden@tempo-team.nl of telefonisch op 0182 510 966

Regentesseplantsoen 53

  • 0182-510966
  • 2801CM Gouda
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!