Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Valkenswaard

Tempo-Team uitzendbureau Valkenswaard

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Valkenswaard

Kerkhofstraat 21

 • 040-2019225
 • 5554HG Valkenswaard
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Zoek je aan baan? Zo helpt Tempo-Team Valkenswaard jou!

Tempo-Team is een uitzendbureau. Je raad het al.. Wij helpen jou aan een baan! Hoe? Wij hebben veel contact met werkgevers in de buurt. Daarnaast zijn wij opgeleid tot echte baanspeurders. Wij gaan met jou in gesprek. Wie ben jij als persoon? We kijken verder dan je CV. We bespreken je talenten en de dingen die je nog graag wilt leren! Wij zoeken een baan waar je je thuisvoelt 🏠.  Het voordeel van een uitzendbureau? Wij staan achter je! Zo loop jij makkelijk bij ons langs of bel je ons op. Voor vragen of gewoon omdat je ergens mee zit. Zo kijken wij met je mee. Wij begeleiden je zelfs tijdens je loopbaan. Bijvoorbeeld wanneer je wilt doorgroeien of juist wanneer je niet meer goed op je plek zit. Klinkt allemaal super toch? Check snel alle vacatures of kom gezellig langs!

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Tempo-Team Valkenswaard

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ja zeker! We zijn makkelijk te bereiken met fiets, OV en auto!

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Onze vestiging is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur. Het is belangrijk om van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Dan weten we zeker dat je niet voor een dichte deur staat! We zijn te bereiken op 040-2019225

 • Welke vacatures zijn er in Valkenswaard?

  Ons vacature aanbod is zeer divers! Zo zijn er regelmatig productiefuncties in de omgeving beschikbaar. Ook logistieke toppers kunnen wij voorzien! Ben je nog niet in het bezit van hef-of reachtruck certificaten? Geen probleem! Er zijn mogelijkheden om deze via ons te behalen. Daarnaast hebben wij ook administratieve en commerciële functies beschikbaar. 

 • In heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Super goed! Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over de vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.