Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Valkenswaard

Tempo-Team uitzendbureau Valkenswaard

Sinds enige tijd zijn wij gevestigd in het kantoorpand ‘Place for Bizz’ net buiten de binnenstad van Valkenswaard. Valkenswaard is een prachtige plek met een grote aantrekkingskracht. In dit dorp is van alles mogelijk! Onze vestiging is dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur. Bij onze vestiging van Valkenswaard is het belangrijk om van tevoren telefonisch een afspraak te maken. Dan kijken wij graag samen met jou, onder het genot van een kop koffie of thee, naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe baan! Dit doen we in ons knusse moderne kantoor aan de Kerkhofstraat!

Werkplezier bij Tempo-Team Valkenswaard

Werkplezier betekent voor ons: goed in contact blijven met onze flexwerkers en de leukste en best passende baan vinden voor jou! Dit doen we samen in een gezellig team van professionals die dagelijks voor jou klaar staan. Ook willen we zo veel mogelijk successen blijven vieren. Dit doen we met collega’s onderling, maar ook met jou! Mogen wij die lekkere taart komen brengen bij jouw (nieuwe) werkplek?

De vacatures bij Tempo-Team Valkenswaard

Ons vacature aanbod is zeer divers! Zo zijn er regelmatig productiefuncties in de omgeving beschikbaar. Ook logistieke toppers kunnen wij voorzien! Ben je nog niet in het bezit van hef-of reachtruck certificaten? Geen probleem! Er zijn mogelijkheden om deze via ons te behalen. Daarnaast hebben wij ook administratieve en commerciële functies beschikbaar. Dus wil jij jouw carrière in de sales graag voortzetten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

Kerkhofstraat 21

  • 040-2019225
  • 5554HG Valkenswaard
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!