Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Deurne

Tempo-Team uitzendbureau Deurne

Tempo Team Deurne is gevestigd in een mooi bedrijfspand in hartje Deurne aan de N270. Hier liggen wij centraal gelegen, zodat wij altijd bereikbaar zijn voor zowel klanten- als flexkrachten. Wij zijn gespecialiseerd in de branches logistiek en productie. Denk hierbij aan productie- en magazijnmedewerkers. Hebben ze een hef- of reachtruckcertificaat nodig? Geen probleem, wij vinden ze! Daarnaast kun je bij ons ook zeker terecht voor administratieve medewerkers, commerciĆ«le medewerkers etc.

Werkplezier bij Tempo-Team Deurne

In ons kantoor in Deurne hangt een prettige werksfeer. Naast hard werken wordt er hier ook goed geouwehoerd, zoals we dat hier in Brabant zeggen! 
 Bij Tempo Team Deurne wordt er goed naar jou geluisterd. Ben jij op zoek naar werk, maar weet je niet precies waar je naar op zoek bent? Neem gerust contact op met ons op, wij gaan graag met je in gesprek! Weet je wel wat je wilt, maar kun je het niet vinden? Dan helpen wij je natuurlijk ook met jouw zoektocht naar jouw ideale baan. 

Wat zijn de openingstijden, en wat zijn jullie contactgegevens?

Je kunt ons het beste bereiken via de N270. Meteen nadat je autoweg afrijdt kijk je tegen ons bedrijfspand aan, aarzel vooral niet om eens aan te bellen bij ons, we gaan graag met je in gesprek. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. 

Dunantweg 10

  • 0493-319903
  • 5751CB Deurne
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!