Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Vlissingen

Tempo-Team uitzendbureau Vlissingen

In het oude PZEM gebouw in Vlissingen aan de Edisonweg 37A is uitzendbureau Tempo-Team gevestigd. Het is een mooi oud wit gebouw met van binnen een industriële uitstraling.

Bij ons pand kan je gratis parkeren. De ingang zit naast Brasserie Lumen. Na de schuifdeuren zit onze ingang gelijk rechts. Wil je zeker weten dat wij er zijn? Bel van te voren even zodat je nooit voor een dichte deur staat. Telefoonnummer: 0118-412620.

Werkplezier bij Tempo-Team Vlissingen

Wij, Aniek, Esther & Sandra vormen al jaren een hecht team. Met een gezamenlijke ervaring van 42 jaar in de uitzendbranche is er ruime kennis aanwezig.
Daarnaast worden wij ieder semester ondersteund door een stagiair die wij weer verrijken met onze kennis. Leuk toch?

De vacatures bij Tempo-Team Vlissingen

Bij ons kan je terecht als je graag op basis van bijvoorbeeld wekelijkse planning wilt werken of juist op zoek bent naar flexibele flexkrachten. Denk hierbij aan toezichthouder milieustraten of beladers van huisvuilwagens. Ben je meer van het poetsen, dan hebben wij op maandag en vrijdag de mogelijkheid tot het schoonmaken van vakantiewoningen.
Ben jij iemand die graag online besteld? Je kunt naast het zien van dit hele proces ook je geld hiermee verdienen in het depot van de pakkettenpost. Ook voor vacatures met een meer structureel karakter kan je bij ons terecht. Ben jij meer van de techniek? Dan hebben wij mogelijkheden voor jou! Denk jij dat jij onze poule van brand –en gangwaywachten kan uitbreiden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Bel en mail met Tempo-Team Vlissingen

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0118-412620.
Mailen kan uiteraard ook: vlissingen@tempo-team.nl.

Edisonweg 37a

  • 0118-412620
  • 4382NV Vlissingen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!