Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Gouda

Tempo-Team uitzendbureau Gouda

Het pand is gelegen tussen snelweg en centrum in. Groot opgezet met grote, lichte ruimtes om rustig intakes te doen en koffie te drinken. De sfeer is relaxt, het uitzicht mooi (we zitten op 4 hoog en kijken over het Gouwekanaal) en de koffie goed!
Je kunt ons het beste bereiken met de auto. Of met de fiets als je een local bent. Kom je met het ov? Let dan goed op: de bus gaat niet heel vaak in het uur.

Wij zijn open van 09.00-17.00 uur. In verband met Corona vinden we het echter fijn als je een afspraak maakt. Stuur een mail naar: marktmidden@tempo-team.nl om een afspraak te maken.

Werkplezier bij Tempo-Team Gouda

Samenwerken vinden we erg belangrijk. Als één team met volledige focus toewerken naar een bepaald resultaat: dát is voor ons werkplezier. Het is net een goede pot voetbal: je zorgt samen dat je met elkaar goed in de wedstrijd zit, je speelt elkaar vrij waar nodig en je snapt hoe vaak je moet scoren om als beste uit de bus te komen. En na de wedstrijd: dan is er zeker tijd om te lachen en ontspannen. 

De vacatures bij Tempo-Team Gouda

Wij zoeken altijd logistieke mensen, productiemedewerkers en administratieve krachten. Deze profielen vormen de kern van onze focus.

Ben je geïnteresseerd in een gesprek over jouw volgende stap? Als jij echt geholpen wilt worden met het vinden van een baan staan we voor je klaar!

Tielweg 6

  • 0182-510966
  • 2803PK Gouda
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!