Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Heerlen

Tempo-Team uitzendbureau Heerlen

Onze vestiging is gelegen in de parel van Heerlen, namelijk het Maankwartier! Je vindt ons schuin tegenover de ingang van het Station op het Spoorplein 46, op de 4e etage. Wij zijn dus lekker makkelijk met de trein te bereiken! Er is doordeweeks tussen 8.30 en 17.30 uur vrijwel altijd iemand aanwezig. Onze koffie is heerlijk en we zetten graag een bakkie voor je, maar bel voor de zekerheid even voordat je langskomt om een afspraak te maken. Soms zijn we namelijk buiten de deur om voor jou op zoek te gaan naar de leukste vacatures!  

Werkplezier bij Tempo-Team Heerlen

Op de vestiging in Heerlen werken intercedenten voor heel veel verschillende opdrachtgevers en hebben daarmee ook enorm uitlopende functiemogelijkheden. Zo hebben we een portefeuille van een aantal grote en tevens vaste opdrachtgevers. Vaak met soortgelijke functieprofielen. Maar ook werken wij samen met MKB bedrijven. Vaak met meer diversiteit in functieprofielen. Zo heeft Tempo-Team voor ieder wat wils. 

We hebben het lef en de expertise om passend werk voor je te vinden waar je veel werkplezier uit gaat halen. Wij kunnen dit, doordat we dichtbij onze sollicitanten, flexkrachten en klanten staan en altijd die stap méér voor je doen. Zo word jij binnen 48 uur na jouw sollicitatie benaderd door een van onze intercedenten.  

De vacatures bij Tempo-Team Heerlen

Ons aanbod aan banen is groot! Wij zijn altijd wel op zoek naar magazijn- en productiemedewerkers, waarbij er mogelijkheden zijn om door te kunnen groeien tot bijvoorbeeld operator. Hier bieden we ook de opleidingsmogelijkheden voor aan. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, vlotte klantenservice medewerkers die blij worden van klantgericht werken en het leuk vinden om in grote dynamische organisaties te werken denk bijvoorbeeld aan de pensioenuitvoerders APG of AZL. Tot slot zijn we ook altijd op zoek naar administratieve medewerkers die zowel breed als specialistisch onderlegd zijn, naast heel veel mogelijkheden bij de Belastingdienst hebben we ook veel administratieve vacatures bij andere opdrachtgevers in Heerlen.

Spoorplein 46

  • 045-5714334
  • 6411NZ Heerlen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!