Welkom bij Tempo-Team Leerdam, Vlietskant 31

Vlietskant 31

  • 0345-618455
  • 4141CK Leerdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vind een baan bij jou in de buurt

Bekijk ons aanbod voor jou in de regio

8 februari 2024

Van Nederland naar Noord-Frankrijk. Maak als bezorger overal mensen blij met hun nieuwe tuinmeubels!

Micha werkt nu bijna een jaar als bezorger bij Life. Wat hem als eerste aantrok in deze functie? Dat je lekker veel onderweg bent en dat je gegarandeerd fulltime kan werken. Wat maakt het werken als bezorger nou zo leuk? "Het is geweldig om mensen blij te maken met de levering van hun nieuwe tuinmeubels," zegt hij. Lees snel verder om er achter te komen wat werkplezier is voor Micha, waar je rekening mee moet houden en wat je moet weten voordat je begint als bezorger.
9 januari 2024

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling: zo doe je dat!

Het begin van een nieuw jaar is weer aangebroken. ✨ Een goed moment om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan! Ja, iets van deze tijd, maar o zo belangrijk. Of je het nou gewoon voor jezelf doet, als je een nieuwe baan zoekt, of juist wanneer je die kantoorbaan hebt en meer verdieping in je werkzaamheden wil; persoonlijke ontwikkeling helpt jou! Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat is het en waar begin je dan? Zo gefixt! In 3 stappen schrijf jij een persoonlijk ontwikkelingsplan. Let’s goooo!