Welkom bij Tempo-Team Leerdam, Vlietskant 31

Vlietskant 31

  • 0345-618455
  • 4141CK Leerdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vind een baan bij jou in de buurt

Bekijk ons aanbod voor jou in de regio

9 november 2023

Marton vertelt over zijn werk bij Tempo-Team Performance Management: "Elke dag is een kans om mensen te zien groeien en daar word ik echt blij van!"

Marton is 34 jaar en heeft een achtergrond in bouw. Via TTPM kwam hij terecht bij PostNL. Zeven jaar geleden begon hij als sorteermedewerker en klom hij snel op tot teamleider. Nu is hij manager en beheert hij namens TTPM het hele sorteerproces in PostNL Waalwijk. "Soms helpt het om je dromen uit te spreken", vertelt Marton lachend.
30 augustus 2023

Voorkom vroegtijdige uitstroom en investeer net als OHRA in een uitgebreide onboarding.

We spraken Suzan (teamleider bij OHRA) over het onboarden en binden van medewerkers. Goed inwerken is ‘key’ volgens Suzan. Het zorgt voor minder verzuim en vroegtijdige uitstroom. Tijdens de jaarlijkse zorgcampagne werkt OHRA veel met tijdelijk personeel. Een derde van de uitzendkrachten stroomt na de campagne door binnen OHRA. Iedereen die start krijgt een uitgebreide onboarding. Lees snel verder hoe OHRA dit aanpakt.