Werken bij HORNBACH

💸200% uitbetaald op zondag l 💪 kans op een vast contract l 🚘 reiskostenvergoeding

Er is altijd iets te doen! Waar? Bij Hornbach natuurlijk. Ga bij deze grote bouwmarkt aan de slag en je verveel je geen seconde. Hier vind je maar liefst 120.000 verschillende artikelen. Logisch dat ze hier regelmatig vacatures open hebben staan. Werken bij Hornbach betekent een lekker salaris en kans op een vast dienstverband. Ja echt! Dus ben jij toe aan meer zekerheid? Hornbach vacatures genoeg! Solliciteer snel. 

Hornbach vacatures

Arbeidsvoorwaarden bij Hornbach 

 • Een goed salaris, namelijk vanaf €12,00 per uur;
 • Op zondag lekker verdienen, je krijgt namelijk 200% betaald 
 • 8,33% vakantietoeslag én 25 heerlijke vakantiedagen;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Bij goed functioneren kans op een vast dienstverband;
 • Je krijgt de mogelijkheid om je heftruck-, reachtruck- of bendi certificaat te behalen;
 • Verse maaltijd wanneer je van middag tot sluit werkt 🍽️
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een rooster aangepast op jouw beschikbaarheid!

Hornbach vacatures

Spring snel naar:

Dit is waarom jij wilt werken bij Hornbach

Werken bij de beste bouwmarkt van Nederland, wie wilt dat niet? Deze titel heeft Hornbach trouwens écht al jaren op een rij. Jij maakt deel uit van dit succes. Daarom zorgen ze goed voor jou!

💪Inhoud
Genoeg vacatures bij Hornbach! Van verkoopmedewerker tot bedrijfsleider. 
Hier staat klantvriendelijkheid centraal. Voor sommige functies bij Hornbach heb je ook inhoudelijke kennis nodig. Bijvoorbeeld wanneer je gereedschap verkoopt. Hoe dan ook, werken bij Hornbach betekent een verantwoordelijke baan. 

🙏Balans
Werken bij Hornbach betekent werken wanneer jij wilt. Hier bepaal jij namelijk zelf je rooster! Wil je avonden werken? Of liever vanaf de ochtend? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Zo kan jij naast je baan een studie volgen, de kids uit school halen of lekker een sportlesje pakken.

🎓Groei
Bij Hornbach vinden ze het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt. Daar helpen ze je graag bij! Bij goed functioneren maak je bij Hornbach kans op een vast dienstverband. Klinkt heel goed he? Ook krijg jij hier de kans om je heftruck-, reachtruck- of bendi certificaat te behalen. Check snel alle Hornbach vacatures.

Hornbach vacatures

Meestgestelde vragen over werken bij Hornbach

 • Kan ik fulltime of parttime werken bij Hornbach?

  Er zijn genoeg Hornbach vacatures waar jij zowel parttime als fulltime kan werken! Ga 38 uur, parttime of alleen in de weekenden en avonden aan de slag.Het is wel fijn als je in te zetten bent binnen de openingstijden. Voor ieder wat wils dus! Omdat HORNBACH ook in het weekend geopend is, vragen ze soms of je één weekenddag per twee weken wil werken. Groot voordeel: op zondag krijg je 200% betaald! 

 • Wat is het salaris bij Hornbach?

  Jij verdient bij Hornbach een salaris vanaf €12 per uur. Jij krijgt in het weekend 200% betaald! Check snel alle Hornbach vacatures!

 • Wat zijn de meest voorkomende vacatures bij Hornbach?

  Winkelmedewerker-  Als winkelmedewerker bij Hornbach sta jij op verschillende afdelingen van de winkel. Bijvoorbeeld de houtafdeling of de afdeling gereedschap. Alle doe-het-zelvers komen naar jou met vragen. Jij jij natuurlijk enthousiast beantwoord! Jij bent de specialist van Hornbach!

  Logistiek medewerker - Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkomende goederen en dat deze op de juiste plek komen te liggen in de bouwmarkt. Wanneer iemand in de winkel je wat vraagt, vind jij het leuk om deze winkelier te helpen. Je bent heel de dag lekker in beweging en hoeft s'avonds niet meer naar de sportschool ;-), is dat niet ideaal?

  Medewerker verzendcentrum -  HORNBACH heeft ook online een hele grote en betrouwbare klantenkring. Deze bestellingen moeten natuurlijk wel uit de winkel worden gehaald om verzonden te worden. En daar kom jij in actie! Als medewerker van het verzendcentrum ben jij verantwoordelijk voor het picken, packen en versturen van de online bestellingen. Je loopt door de winkel om al je bestellingen in orde te maken. Als je de bestelling bij elkaar hebt, zorg je dat het verpakt naar de besteller kan. 

  Check alle Hornbach vacatures!

 • In welke regio kan je werken bij Hornbach?

  In Best zit een heeele grote drive-in. Hier rijden klanten met een auto doorheen en alle spullen worden in de auto gezet. Wat een service!  Als medewerker van HORNBACH in Best zijn er veel mogelijkheden én kun je zelfs op meerdere afdelingen ingezet worden als jij dat wilt! Dat klinkt ideaal toch? HORNBACH in Best ligt 10 minuutjes gelegen van het treinstation in Best. En ook leuk: vanaf 10 km reistijd krijg je €0,21 per km!

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Hornbach?

  Nope, voor de meeste vacatures bij Hornbach heb je geen diploma nodig. Wel is het belangrijk dat jij kennis hebt van bouwmaterialen. Bij Hornbach geloven ze dat jij ook veel leert op de werkvloer. Dus hup, solliciteren maar!