Werken bij KVK

KVK scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze talenten!

💸 €16,39 per uur l 🍸 nooit in het weekend werken l 🚗 100% reiskosten vergoed

Dagelijks zijn er ongeveer 1400 landelijke KVK medewerkers actief om (offline en online) informatie, diensten en producten te leveren voor ondernemend Nederland.Technologie, duurzaamheid en andere ontwikkelingen in onze samenleving zorgen voor veel dynamiek. Ook voor ondernemers. En dat betekent volop kansen voor KVK. De drive is om het leven van ondernemers makkelijker te maken. Wil je ook jouw ambities realiseren binnen een digitaal gedreven organisatie? Laat je verrassen door KVK.

Vacatures KVK

Arbeidsvoorwaarden

Bij KVK krijg je uiteraard goed betaald, maar geld is natuurlijk niet alles. Daarom heb jij bij KVK daarnaast recht op:

 • 8,33% vakantiegeld.
 • Volop parttime én fulltime mogelijkheden
 • Werken tijdens kantoortijden (08.30 – 17.00 uur) en dus geen avonden en weekenden
 • Volledige reiskostenvergoeding wanneer je met OV reist
 • Een pensioenregeling na 8 gewerkte weken
 • Volop mogelijkheden om jezelf binnen KVK te ontwikkelen en interne certificaten te behalen
 • Meer dan 100 online trainingen om jezelf verder te ontwikkelen

Lees meer over

Alle KVK vacatures Vacatures in je mail!

Waarom werken bij KVK

⚖️Balans

Harmonie tussen werk-en privé, dat is belangrijk voor ultiem werkplezier! Dat wil jij toch ook✨Bij de KVK vinden ze het belangrijk dat je professioneel groeit maar dit kan alleen als jij persoonlijk ook helemaal opbloeit. Wanneer je bij de KVK gaat werken kies jij van te voren hoeveel je gaat werken. Naast dat er bij de KVK hard gewerkt wordt, is er ook een personeelsvereniging, met gelijkgestemde mensen net als jij! Er worden leuke activiteiten georganiseerd, van teambuilding evenementen tot gezellige borrels. Het is de perfecte gelegenheid om niet alleen je professionele netwerk uit te breiden, maar wie weet ook je vriendenkring.

💪Inhoud
Ondernemers hebben stuk voor stuk verschillende vraagstukken. Geen telefoontje en dus geen werkdag is hetzelfde. Werk je straks bij het backoffice, frontoffice team of service center. Werkafspraken en processen zijn continue in verandering bij de KVK🧠. We werken allemaal samen om ondernemend Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen en op weg te helpen. 

📈Groei
De KVK biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw groei! Op jouw eerste dag word jij ook gekoppeld aan een buddy die ervoor zorgt dat jij je helemaal thuis gaat voelen bij de KVK. Bij de Kamer van Koophandel geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. Dus wil jij doorgroeien, dan biedt KVK jou die mogelijkheid door verschillende cursusen en opleidingen. Naast de ondernemers staat de KVK ook klaar voor haar eigen mensen  en haar professionele ontwikkeling.😊

Vacatures KVK

Een vast contract vanaf dag 1!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!

Bekijk alle banen!

Veelgestelde vragen over werken bij de KVK

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij KVK?

  KVK helpt ondernemers om te starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland! Deze mensen waar je dagelijks mee in contact staat zijn bevlogen en geven heel veel energie. Dit merk je in alles! Zo hoor je regelmatig op de werkvloer: "Ik heb net zo'n interessant verhaal en idee gehoord".

  Deze bevlogenheid en betrokkenheid zie je terug bij al je collega’s. Behulpzaamheid is een begrip en iedereen heeft oog voor elkaar. Zou jij jezelf omschrijven als een echte pionier? Dan pas je perfect bij KVK! Hieronder lees je de meest voorkomende vacatures.

  Medewerker Service Center
  Als Medewerker Service Center staat je dag in het teken van telefonisch klantcontact! Je spreekt ondernemers die vragen hebben over wet- en regelgeving die te maken hebben met het Handelsregister. Ook beantwoord je (complexe) vragen die ondernemers kunnen hebben over de dienstverlening van KVK. Uiteraard wordt je goed getraind waardoor de complexe vragen voor jou een stuk minder complex zijn. Dit alles doe jij voor de klanten -de ondernemers- aangaande allerlei ondernemersvraagstukken via telefoon, chat en mail. Geen dag is hetzelfde ;-)

  Backoffice medewerker
  Als Backoffice medewerker zorg je er dagelijks voor dat het Handelsregister up to date is. Kwaliteit staat voorop en de gegevens in het handelsregister zijn van grote waarde voor veel bedrijven. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat ondernemers die bij KVK aankloppen servicegericht en goed geholpen worden. Ook zorg je ervoor dat statuten worden aangepast naar de AVG wet-& regelgeving. Daarnaast heb je als backoffice medewerker ook zo nu en dan telefonisch contact met de klanten van KVK en soms ook per mail. Met als doel om de juiste gegevens in het handelsregister te kunnen verwerken.

  Frontoffice medewerker
  Je bent het visitekaartje van KVK! Dagelijks werk je met collega's van de frontoffice samen en help je ondernemers die op afspraak zich willen inschrijven in het handelsregister. Je gaat de dialoog aan en tijdens het gesprek geef je relevante informatie aan ondernemers bij de eerste stap naar het ondernemerschap. Je kunt je voorstellen dat dit voor de ondernemer super spannend is. Aan jou dus de taak dat je zo goed mogelijk de ondernemer op weg helpt en ervoor zorgt dat deze zo volledig mogelijk wordt ingeschreven in het Handelsregister. Zo kan hij of zij een vliegende start maken met zijn onderneming!

 • Kan ik fulltime of parttime aan de slag bij de KVK?

  Bij KVK zijn er volop parttime mogelijkheden. In overleg met je teamleider kun je bepalen welke standaard vrije dag(en) je kan nemen. Daarnaast kun je natuurlijk ook fulltime aan de slag. Fulltime werken bij KVK betekent 40 uur in de week. De werktijden zijn van 8:30 tot 17:00, wat betekent dat je s'avonds en in de weekenden altijd vrij bent! Zo kun je werk en privé goed combineren bij KVK.

 • Waar zit de KVK gevestigd?

  Via Tempo-Team kun je bij KVK werken op locaties door heel het land. Waar hoor ik je vragen? Wat dacht je van Amsterdam, Woerden, Groningen, Leeuwarden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Enschede, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Rotterdam, Den Haag, en zelfs Middelburg. Zo, dat is een flinke lijst. Volop mogelijkheden in allerlei regio's dus!

  Buiten dat de er voldoende parkeergelegenheden zijn bij de kantoren zijn deze ook nog eens super goed bereikbaar met het OV. Ze liggen namelijk altijd zeer dichtbij een treinstation en/of bushalte. Super handig dus!

  Werken bij KVK? Bekijk de vacatures!