IKEA vacatures: solliciteren binnen 2 minuten!

Hej, tja, hallå, tjena, hejsan! Maar ik bedoel: Hé jij! Wat is geel, blauw en een paradijs voor volwassenen? Juist, IKEA natuurlijk! Tussen de Billy’s en Fejka’s liggen IKEA vacatures op jou te wachten. Zweedse gehaktballetjes eten met korting, afwisseling in je werkzaamheden en stiekem na je dienst Smaland in duiken is nog nooit zo dichtbij geweest. Dit alles en nog meer wacht op jou achter de sollicitatieknop! Bekijk snel de nieuwste IKEA vacatures in jouw regio en solliciteer gelijk.

IKEA vacatures

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij IKEA

Deze Zweedse meubelgigant zorgt niet alleen voor je inrichting maar ook voor het echte thuisgevoel💛. Op de locaties kom jij collega’s tegen van verschillende achtergronden en met verschillende ervaring. Die ervaring, die vindt IKEA niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is, is de IKEA-spirit. Snel, praktisch en met plezier. Daarom doet IKEA er van alles aan om jouw werk een feestje te maken. Jij snapt vast dat avonddiensten in een lege winkel uitnodigen tot de nodige gekkigheid met je collega’s, toch🙃? 

IKEA is dus praktisch en past zich met liefde aan aan jou en je agenda. IKEA vacatures zijn dus net als de opberg-oplossingen. Voor iedereen! Zo werk jij bij IKEA wanneer jij wilt en beheer je dus ook je eigen bankrekening. En ga jij voor duurzaam? Mooi! IKEA ook. Daarom krijg jij hier volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een professional. Bij die duurzaamheid hoort ook een lange samenwerking. Daar kun jij op rekenen als je gaat werken bij IKEA! Voordat jij het weet is jouw rechtstreekse contract in zicht en kun jij je carrière naar winkelmanager beginnen😎. 

Arbeidsvoorwaarden

Dat klinkt natuurlijk om van te dromen. Maar wil jij samen met IKEA niet alleen bouwen aan meubels, maar ook aan de toekomst? Solliciteer dan direct✔️! Want als jij start, dan profiteer jij gelijk van deze voorwaarden:

  • Dikke toeslag op zaterdag en zondag, de moeite waard dus!     
  • Een kilometervergoeding met de auto tot wel €6,60 per gewerkte dag. Maar ga je met het OV? Dan wordt dit 100% vergoed. Lekker toch?!
  • Personeelskorting. Dat wordt heerlijke zweedse balletjes eten! 
  • Je eigen buddy die jou wegwijs maakt in IKEA. Dus een heel fijn inwerktraject.
  • Samen met IKEA jouw rooster bepalen. Hoe fijn is dat?

IKEA vacatures bij jou in de buurt

Elke IKEA is goed te bereiken met het OV en heeft natuurlijk gratis parkeren. Lekker geregeld! IKEA staat dus voor makkelijk, praktisch en duurzaam. Ook voor jou! Daarom kun jij vanuit elke plaats een IKEA bereiken. Gelukkig krijg jij alle kosten vergoed wanneer je het ov kiest in plaats van de auto🚌. Mooi groen dus! Het enige wat er voor jou op zit, is een IKEA zoeken bij jou in de buurt. Klik hieronder op jouw regio om gelijk naar de IKEA vacatures te gaan.

👉 IKEA Amersfoort vacatures     👉 IKEA Amsterdam vacatures

👉 IKEA Barendrecht vacatures   👉 IKEA Duiven vacatures

👉 IKEA Eindhoven vacatures      👉 IKEA Groningen vacatures

👉 IKEA Haarlem vacatures          👉 IKEA Hengelo vacatures

👉 IKEA Utrecht vacatures            👉 IKEA Zwolle vacatures

Meest voorkomende IKEA vacatures

Hoe weet jij of je na een lange rit al bijna thuis bent? Waarschijnlijk is de locale IKEA jouw mijlpaal😆. Valt zo lekker op, hé? En ligt centraal. Zo is er altijd wel een IKEA vacature bij jou in de buurt. Horeca-topper in hart en nieren, of nog iets minder ervaren? Geeft hier niks! Bij IKEA leert jouw buddy je alles wat jij moet weten om te starten. Jij weet straks waar alle sluiproutes door de winkel zijn en wanneer de balletjes worden aangevuld om van te snoepen. Kies snel de vacature die bij jou past en proef van werken bij IKEA.

Klantenservice medewerker

Je gaat aan de slag bij de zelfscankassa, klachtenafhandeling of het uitgiftepunt. Dé plek waar mensen geholpen worden dus! “Attentie, attentie📢! Teddy wil graag worden opgehaald uit Smaland!” Dat ben jij straks als klantenservice medewerker bij IKEA. Retourtje hier, even helpen bij de kassa daar. Afwisseling genoeg! Zo ga jij met een glimlach naar je werk en kun je er genoeg uitdelen aan klanten. 

Logistiek medewerker

Kampioen kallaxen of toch nog onervaren als logistiek medewerker? Dat is hier geen punt! Schouders eronder en let’s go! Als jij gaat werken bij IKEA, leer jij alles wat je moet weten op de werkvloer. Jouw buddy neemt jou één op één mee en laat jou precies zien wat de bedoeling is. Jij verzamelt online bestellingen in het magazijn. Deze worden vervolgens opgehaald of verstuurd naar de klant📦. Daarnaast mag jij na sluitingstijd door de winkel heen spoken, zoals je altijd al van hebt gedroomd! Hier vul jij de voorraad aan en klets je de nodige uurtjes weg met collega’s.

Verkoop adviseur IKEA winkel

Je hoeft geen timmerman te zijn om die ideale Pax kasten samen te stellen. Dat doet de computer voor je! Als verkoopmedewerker/adviseur in de winkel help jij klanten op één van de afdelingen. Garderobes, bijvoorbeeld👗. Niks is zo leuk als je huis inrichten en jij helpt daarbij. Een inloopkast zo groot als een slaapkamer of juist een handige oplossing voor een kleine waskamer. Jij regelt het! Zo ben jij toch ook een beetje interieurarchitect en heb jij één van de leukste IKEA vacatures te pakken!

Horeca medewerker IKEA restaurant

Werken in de horeca maar wel ‘s avonds je soap nog kijken op tv? Kan gewoon bij IKEA! Als horecamedewerker in het IKEA restaurant serveer jij de lekkerste Zweedse balletjes én scoor je die zelf met dikke korting😍. In het restaurant is er achter de schermen veel werk. Kassa, keuken, afwas… vervelen doe jij je zeker niet! Al deze afwisseling zorgt ervoor dat jouw werkdag snel voorbij is. 

Horeca medewerker IKEA balie

Wie kan de verleiding van die hotdogs en Daim-taart nou weerstaan? Juist, niemand😉. Mooie kans om te werken bij IKEA dus! Als horecamedewerker bij de balie van IKEA sta jij met jouw lekkers klaar om vermoeide shoppers te verwelkomen nadat ze hebben afgerekend. Kopje koffie, broodje worst en een pakje koekjes. Tik, tik, dat is dan €5 alstublieft! Dankzij jou verlaten klanten de winkel tevreden en met een gestilde zoete trek.

Fulltime en parttime IKEA vacatures

Bij IKEA is het maken van een rooster echt super-de-luxe. Net zo eenvoudig als in het elkaar zetten van een meubel, maak je hier je eigen rooster. Gewoon aan tafel met je team manager. Jij geeft aan wanneer je kunt en wilt werken. Een vaste vrije dag omdat je een papa-dag hebt? Mee op schoolreisje of een festival🥳? Alles kan, als je het maar goed overlegd. Zo kom en jullie samen tot het beste rooster. En ben jij er liever elke dag? Ook dat sjeffen we! Fulltime vacatures bij IKEA zijn er ook voldoende. Geen reden meer om niet te solliciteren dus!

IKEA vacatures

Tempo-Team Uitzenden en Inhouse Services

Bekijk alle extra's van Tempo-Team Uitzenden en Inhouse Services

Bekijk de extra's